Zie hieronder het monument meisje beeld (staat symbool voor Anoeska) wat in het monument is geplaatst zodat deze niet meer vernield kan worden door wie dan ook. Feitelijk bestaat het monument dus uit twee objecten, het roestkleurige en het prachtige en lieve beeld aan de binnenzijde.

20 september 2023 is de onthulling geweest van het nieuwe monumentje voor Anoeska in het Euromastpark en wat is dit met zeer veel respect verlopen.

Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor de aanwezigheid voor vandaag en mijn diepe respect aan jullie. Bij deze wil ik de burgemeester Aboutaleb heel erg danken voor zijn meelevendheid en aanwezigheid om samen met mij als papa van Anoeska dit zo zeer belangrijke monument wilde onthullen. Verder gaat mijn dank uit naar alle gemeente ambtenaren die zich ontzettend hebben ingezet voor mij als papa van Anoeska om dit monument te kunnen realiseren. Mijn grote dank en respect hiervoor. Verder mijn dank aan alle mensen van het bedrijf die in nauwe samenwerking met mijzelf dit monument hebben gerealiseerd. Verder mijn diepe dank aan de gemeente aannemer die de afgelopen jaren zich veel hebben ingezet met zowel het oude monument als het nieuwe. Heel veel dank aan alle donateurs die het mogelijk hebben gemaakt om dit te bereiken. Verder mijn grote dank aan de Media die zich zo lief en respectvol hebben ingezet om het gehele gebeuren met Anoeska, mij en de de vele monumenten problematieken en het nieuwe monument actueel hebben gehouden.

Dank jullie wel allemaal.

 

Zie hieronder rechter foto de oude beplanting die niet goed was wegens ziekte erin en linker foto de nieuwe beplanting die afgelopen maandag 3 juni 2024 is gepland. Mijn dank gaat uit naar de gemeente Rotterdam.

Zie hieronder de video's van het beplanten (15 maart 2024) rondom het monumentje voor Anoeska in het Euromastpark te Rotterdam. Dit om plassende honden tegen te gaan die met toestemming van de hondeneigenaren tegen het monumentje mochten plassen. Komende weken zal de Beukenhaag mooi groen worden en door de Gemeente netjes op de juiste hoogte gesnoeid worden. Ook dan zal ik foto's hier plaatsen.

Onderstaande foto's zijn van 15 maart 2024, gemaakt nadat de beplanting is aangebracht rondom het monumentje voor Anoeska in het Euromastpark te Rotterdam. De linkerfoto en rechterfoto is van mijzelf en geweldige Rotterdamse Gemeente mensen die al jaren zeer betrokken zijn met het oude en nieuwe monumentje voor Anoeska.

Inmiddels heb ik op 12 februari 2024 vernomen vanuit mijn Gemeente contacten dat men van plan is om beplanting (Groene Beukenhaag) om het gehele monument te gaan plaatsen (in samenwerking met mijzelf). Dit zal in mijn bijzijn gaan gebeuren op 15 maart 2024. De beplanting moet voldoende dicht zijn, op voldoende afstand zijn en hoog genoeg dat honden niet meer tegen het monument kunnen plassen en er niet overheen kunnen komen. (foto's volgen later).

Schijnbaar hebben mensen niet het respect om hun hond niet tegen een monument te laten pissen.

Bij de 2 onderstaande foto's zie je de natte honden plas plekken tegen het monumentje. Ik was hier al bang voor en heb vanmiddag 23 oktober 2023 de Gemeente verzocht tot overleg hierover om mogelijk een hekje of beplanting te gaan plaatsen rondom het monument. Dit hekje/beplanting moet net hoog genoeg zijn dat een hond er niet overheen kan stappen en laag genoeg dat mensen hun fiets niet tegen of aan het hekje gaan plaatsen/vastzetten. 

Op onderstaande 2 foto's zien jullie het ingepakte nieuwe monumentje voor Anoeska in het Euromastpark te Rotterdam. Deze is gisteren 15 september 2023 in mijn bijzijn geplaatst en zal op woensdag 20 september 2023 om 15:00 uur door mij en burgemeester Aboutaleb worden onthuld. 

Zie hieronder video's van de plaatsing van het nieuwe monumentje voor Anoeska Grishaver in het Euromastpark op 15 september 2023.

Zie hieronder 2 foto's van de nieuwe toegewezen (30 juni 2023) opener en socialere plek waar het nieuwe monumentje voor Anoeska ergens in september 2023 zal komen

 

ANOESKA (3) VERMOORD

 

Inmiddels 16 juni 2023 heb ik de schriftelijke garantie gekregen van de Gemeente Rotterdam, dat ik een nieuwe plek krijg in het Euromastpark te Rotterdam aangaande het nieuwe aankomende monumentje verwachte plaatsing september 2023 voor Anoeska.

 

Inmiddels 29 juni 2023 is het nieuwe monumentje ontwerp goedgekeurd door o.a. mijzelf en zal deze de komende tijd door een bedrijf worden gerealiseerd (gemaakt). Verder is de nieuwe monument plek ook toegewezen en deze is fantastisch.

 

Zodra het nieuwe monumentje voor Anoeska is geplaatst verwachte plaatsing sept 2023 in het Euromastpark te Rotterdam zal op deze pagina tekst en uitleg worden gegeven door mij papa van Anoeska  aangaande het nieuwe monumentje voor Anoeska in combinatie met deze website. Verder zal Hart van Nederland mogelijk verslag doen van de plaatsing en zal o.a de burgemeester Dhr Aboutaleb, en andere Gemeente ambtenaren die zeer intensief zich hebben ingezet in de realisering van het nieuwe monumentje voor Anoeska, en nog andere belangrijke personen in mijn leven aanwezig zijn.

 

Het nieuwe monumentje, en object zullen hier te zien zijn NA de plaatsing ergens in september 2023

Mijn grote dank aan de Gemeente Rotterdam die er alles aan doet om het realiseren van het nieuwe monumentje voor Anoeska mogelijk te maken.

*****