Op 30 juni 2023 is het meermalen vernielde monumentje voor Anoeska in het Euromastpark te Rotterdam definitief verwijderd op mijn verzoek omdat er in september 2023 een geheel nieuw monument komt op een nieuwe opener plek en waar meer Sociale controle is.

*****

Zie hieronder een foto van het feit dat sinds augustus 2023 het voormalige monument plekje weer definitief dicht is gemaakt met de heg en  beplanting waar het monumentje lag. Dus nu is de gehele voormalige monument plek voor 
ANOESKA weg.

 

Zie hieronder de Video's aangaande de volledige verwijdering monumentje ANOESKA op 30e juni 2023

 

Denzell mijn PTSS hulphond deed iets zeer opvallend toen net het gehele monumentje eruit was gehaald. Hij ging namelijk op de plek liggen van het monumentje voor ANOESKA. Deze actie's van Denzell waren zeer ontroerend en deed mij een traan laten, maar deed ook andere veel.

 

Zie hieronder de Video's 2022 van de (2e) vernielingen van het monumentje voor

ANOESKA

 

Zie hieronder de Video's uit 2018, eerste vernielingen van het monumentje en terugplaatsing 2018 nieuwe monumentje voor ANOESKA

ANOESKA (3) VERMOORD

 

Het feit dat er mensen rondlopen die in staat waren om ANOESKA haar monumentje meerdere keren te vernielen is het zoveelste dieptepunt in mijn leven en dat doet pijn, zeer veel pijn en verdriet.

 

*****