Anoeska werd vermoord en nu is haar monumentje in juli 2022 wéér vernield: "Iedere keer wordt ze opnieuw vermoord'

Gezien het feit dat er al tot 3 keer toe ernstige vernielingen in 2018, 2022 en nog eens in 2022 bloedvegen op het monumentje voor Anoeska hebben plaats gevonden aan het huidige monumentje in het Euromastpark te Rotterdam, ben ik genoodzaakt een nieuw monumentje te realiseren die zo goed als vandalisme bestendig zal moeten zijn.

 

Dit monumentje zal in 2023 komen op een nieuwe opener en sociale plek ook in het Euromastpark te Rotterdam. Zodra dit bijzondere monumentje gerealiseerd is zal ik deze foto's en video op deze website plaatsen met een uitleg daarbij hoe ik M.R.A. (Chiel) Grishaver, papa van Anoeska tot dit monumentje in combinatie met deze website ben gekomen om te realiseren.

 

Het huidige en nog steeds vernielde monumentje in het Euromastpark te Rotterdam is inmiddels op 30 juni 2023 in mijn bijzijn volledig verwijderd. Dus de gehele plek is niet meer actief.

 

Tussen de verwijdering van het huidige vernielde monumentje en het plaatsen september 2023 van het nieuwe bijzondere monumentje zal enige tijd zitten vanwege diverse o.a. het maken van het monumentje, betonnen voet in de grond realiseren om het monumentje op te kunnen monteren enz.

 

Bij de foto's onderaan deze pagina zien jullie diverse vernielingen zoals ernstige bekrassingen en bloedvegen aan het monumentje voor Anoeska en foto's en mediaberichten vanuit 1986 waar Anoeska is gevonden en opgegraven door de Politie  in het Euromastpark te Rotterdam, 

 

Nog even voor alle duidelijkheid: van alle vernielingen is uiteraard aangifte gedaan bij de politie Rotterdam-Rijnmond en van de bloedvegen op het monumentje is op mijn verzoek een melding, geen aangifte mogelijk, van gedaan en is dus opgenomen in de politie systemen. Nooit is er/zijn enige/meerdere verdachte (en) opgepakt.

 

*****

 

Klik op de foto om naar de website van Zembla te gaan. Hier kunnen jullie de aflevering bekijken van Vermoorde kinderen uit 2004. In deze aflevering is de moord op mijn driejarig dochtertje Anoeska de rode draad door de aflevering heen.

 

Klik op de link hieronder voor het Media bericht van de Rotterdamse Metro

Dochter van Chiel vermoord, monument voor zijn kind vernield (metronieuws.nl)

*****

 

Klik op de link hieronder voor het mediabericht (met video) op Hart van Nederland.

https://www.hartvannederland.nl/persoonlijke-verhalen/monumentje-anoeska-vernield-nieuw-inzameling

 

*****

 

 

Voor meer mediaberichten, Google Anoeska Grishaver en/of Chiel Grishaver